SSR-Leiden logo in foto

Sponsoren

SSR-Leiden is een van de vijf grote studentengezelligheidsverenigingen van Leiden. Met een ledental van 750, waarvan een groot aantal eerstejaars, is SSR-Leiden één van de snelst groeiende verenigingen. SSR-Leiden kenmerkt zich door een open karakter zonder verplichtingen te stellen aan haar leden. Onze leden worden opgevangen in de vele verbanden die de vereniging rijk is. De vereniging is groot genoeg om alles te kunnen organiseren wat men van een studentenvereniging kan verwachten en klein genoeg voor een unieke sfeer. Komend jaar is ons lustrumjaar en dit gaan wij groots vieren met onder andere een festival, een symposium, een grote reünisten dag. Benieuwd naar onze andere activiteiten? Kijk vooral verder op deze website.

SSR-leden zijn gemotiveerde studenten die net dat stapje verder willen gaan. De vereniging probeert hieraan tegemoet te komen door studiegerichte cursussen aan te bieden aan haar leden. SSR-Leiden kan voor u en uw bedrijf een uitstekende partner zijn. Er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en door ons lustrumjaar zijn deze mogelijkheden nog groter.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden om u onder de aandacht te brengen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met onze Assessor Acquisitie Anne Schreuder, te bereiken per e-mail op [email protected] en telefonisch op 071-5120900. Zij kan u ook helpen om de mogelijkheden te onderzoeken een samenwerking aan te gaan in verband met het 23e Lustrum der SSR-Leiden.