Het Lustrumbier

Een jubileum als je 115e verjaardag, heeft Meer nodig dan alleen twee epische Lustrumweken. Bijna iedereen snapt dat je studententijd weinig voorstelt zonder een drankje op z’n tijd. Met dat in ons achterhoofd hebben we besloten op zoek te gaan naar een speciaal Lustrumbier.

Dit bier vonden wij bij brouwerij De Koperen Kat in Delft. Dit blonde bier, of Meer bier zoals wij het hebben gedoopt, is een fris en mild gehopt, ongefilterd en ongepasteuriseerd bier van hoge gisting. Het bier is gebaseerd op het idee om een eenvoudig, smakelijk en ambachtelijk bier te maken met een alcoholpercentage van een gewone pils en kan dus door iedere bierliefhebber gedronken worden. Een lekker toegankelijk, maar toch speciaal biertje dus..

Meer bier is nog het hele jaar te krijgen op tap aan de bar. Ook thuis kan je genieten van Meer, we verkopen bierpakken die bestaan uit vier flesjes speciaalbier en een uniek gegraveerd glas. Spreek een van de commissieleden aan als je een pakketje wil aanschaffen. Proost!

Ben je na het drinken van dit bier benieuwd naar de andere bieren van de Koperen Kat? Ga dan vooral eens bij ze langs in Delft (Schieweg 15-M) of kijk alvast op hun site: www.koperenkat.nl