Activiteiten

Openingsborrel

Hoe kan een geweldig Lustrumjaar beter officieel geopend worden dan met een borrel!? Niet alleen worden onze pakken, het thema, het lustrumbier en het logo onthuld, ook is er genoeg prosecco om het hele jaar op door te kunnen en zijn er allerlei spannende hapjes. Dus wees erbij en ga samen met ons voor Goed, een goed begin is het halve werk.

8 Jan

Cantus

4Reasons. Zingen. Zuipen. Meer. Bier.

Koop een kaartje 18 Maa

Lustrumreünie

Niet alleen leden, maar ook oudleden worden natuurlijk betrokken in het Lustrumjaar. Hiervoor organiseren wij in samenwerking met de SOLS een geweldige Lustrumreünie. Benieuwd hoe het er met SSR voor staat? Of hoe het gaat met uw jaargenoten? U bent van harte welkom!

Meer info 16 Apr

Lustrumgala

Ook dit jaar wordt er weer een gala georganiseerd door de galacommissie. Dit jaar is het echter niet zomaar een gala; het is een echt Lustrumgala. Het wordt allemaal namelijk net wat groter, gaver, mooier en u hopelijk ook!

Meer info 30 Apr

23 uurs borrel

Het 23e lustrum, daar moet MEER op gedronken worden! En hoe kan dat beter dan non-stop borrelen. De hele dag en nacht zullen er spectaculaire activiteiten georganiseerd worden. Wij garanderen dat je je 23 uur lang geen moment zult vervelen.

24 Mei

ZomerSlotFeest

Het collegejaar afsluiten kan het beste met een HEEL GROOT FEEST! Dit door de ZSF-commissie georganiseerde feest zal een extra Lustrumtintje krijgen en u weet, Bijzijn is meemaken!

24 Jun

Algemene vergadering

De Lustrumweken starten rustig met de Algemene Vergadering. Vanaf 19:00 uur zal eenieder in de Van Wijkzaal mee kunnen beslissen over het lot van de vereniging. Deze vergadering gaan we het onder andere de jaarbegroting voor 2106-2017 bespreken en naderhand natuurlijk een drankje doen om te vieren dat de Lustrumweken nu écht zijn begonnen!

17 Okt

Of je worst Lustrum

Vanavond staat de borrel op SSR geheel in het thema van het Beierse Oktoberfest. De bar zal worden omgetoverd tot ons eigen kleine stukje Duitsland. Dit betekent dat het bier rijkelijk zal vloeien én er worden worsten uitgedeeld (de vega’s worden natuurlijk niet vergeten met een lekkere variant). Trek je beste dirndl of lederhosen uit de kast en kom geheel in stijl pullen bier (of sterk) tanken. Pak dus een pul en proost op het Lustrum met je dispuut of korrel. Tot op de borrel!

18 Okt

ProefTijd

ProefTijd zal een kookwedstrijd zijn tussen jullie! Iedereen die mee wil doen, kan in een team van vier mensen, een sterrenmaaltijd voorbereiden. Jullie gerechten zullen worden beoordeeld door chef-koks uit Leidse Restaurants. Een pittige strijd dus om de beste Guilty Pleasure te maken! Waarbij er een half uur is om inkopen te doen en 1 uur de tijd is voor het koken zelf. Om het nog beter te maken zal het winnende team een gratis diner voor vier personen krijgen en zorgt het CHDR voor de gepaste aankleding. Aanmelden: Mailen naar [email protected] voor 14 oktober 2016.

19 Okt

Drink met Maten

‘Je komt er achter, Vroeg of laat, Een goede vriend, Een beste maat, Je hebt ze nodig, In het goede en in ’t kwaad, Want de weg van ’t bestaan, Is soms heel onaangenaam, Er wordt gevallen, En meteen weer opgestaan... Ik heb vrienden voor het leven, Gesteund door lief en leed, Wat een vriend aan mij kan geven, Is geld niet aan besteed, Je hebt vrienden waarmee je kan lachen, En waardoor je de tijd snel vergeet, Of een vriend die de pijn kan verzachten, Als je ‘t even niet meer weet.’ - Jan Smit “Vrienden voor het Leven” Kom er vanavond achter wie de échte Vrienden van het Lustrum zijn op deze exclusieve borrel!

Vrienden van het Lustrum 20 Okt

Dixo+band avond met The Hazzah

In de Lustrumweken mogen natuurlijk niet de klassieke ‘Dixo + band’ avonden van SSR worden vergeten. Deze avonden staan garant voor altijd goede feesten. De band; ''The Hazzah'' zal met hun muziek jullie brengen tot de hogere sferen. Wees er bij en djens met ons tot aan de Nachtbardeur!

21 Okt

Escape SSR

Escape rooms, die zijn hip! Het Lustrum ook. Laat je opsluiten en bleef het mysterie van de de oudste onderzoeker van Leiden. Wat is er gebeurd? Hoe is het gebeurd? En komt de arme man ooit nog weer terug? Zorg dat je fit en uitgerust bent, want de kennis ga je nodig hebben! Je kunt meedoen met een team van minimaal 4 en maximaal 6 mensen. Geef je op via de lustrumwebsite of de link in de infomail. Zorg ervoor dat je op tijd uit deze professionele escape room komt, anders zou het wel eens afgelopen kunnen zijn...

22 Okt

Borrel bij De Uyl

Onze wekelijkse traditie van op zondagavond relaxt borrel bij De Uyl borrels gaat natuurlijk ook door tijdens de Lustrumweken. Tijd nodig om op adem te komen van de eerste Lustrumweek en even de laatste Lustrumroddels door te nemen? Zondagavond 21.00 uur bij De Uyl, zien we je dan!

Café de Uyl 23 Okt

Inauguratie

Misschien wel de belangrijkste dag van heel je SSR-carrière... Novieten, kijken jullie al uit naar de titel sjaars? Ouderejaars, kijken jullie al uit naar die lekkere port? Om het extra Lustrum te maken, zal er een spectaculaire verrassing zijn voor iedereen. Houd de aankondigingen dus in de gaten.

24 Okt

D-Day

Het is weer dinsdag, behalve dat je natuurlijk met je dispuut een speciale Lustrumdinsdagborrel gaat vieren, bieden wij een mogelijkheid aan om je dispuut boven alle disputen te zetten door middel van een dagcompetitie.Aan de hand van een aantal spelen die de hele dag plaats vinden over de hele stad, kan ieder dispuut laten zien dat ze het hardste gaan en dus de beste zijn van iedereen. Doe mee met je dispuut en ga voor goed!

25 Okt

SCREDx

Als student zijnde hoor je tot de 18% meest intelligente mensen van de Nederlandse bevolking. Dit moet je natuurlijk onderhouden, maar dan wel op een leuke manier. Op deze avond organiseert de Lustrumcommissie in samenwerking met TEDx Leiden échte TED Talks. Geheel in stijl van TED (ja die je kent van YouTube) zal jou deze avond kennis uit de meest onverwachte hoeken en over de meest bijzondere onderwerpen worden bijgebracht. De avond is gratis! Het enige dat je hoeft te doen is je op tijd aan te melden, houd daarvoor de kanalen in de gaten.

26 Okt

Knallen met de ballen en nassen met de kwarktassen

Mannen vs. Vrouwen, Honden vs. Katten, Snickers vs. Mars, Zwart vs. Wit, Bier vs. Wijn, Alpha vs. Beta, Kanye vs. Taylor, Schaken vs. Dammen, Noord vs. Zuid, Zon vs. Maan, Broccoli vs. Bloemkool, Kroket vs. Frikandel, ht. Vs. ft., McDonalds vs. Burger King (KFC wint DUH!!!), Metrisch vs. Imperiaal, Dik vs. Dun, Ja vs. Nee, DJ vs. Live Band, Rap vs. Metal, Mac vs. PC, Ketchup vs. Mayo, CocaCola vs. Pepsi, Sith vs. Jedi. Allemaal dingen die als dag en nacht lijken te verschillen, maar zonder elkaar niet zouden kunnen bestaan. Kom op deze dag langs en proost op de verschillen om uiteindelijk je eigen en ook het andere geslacht beter te leren kennen...

27 Okt

Oudjaarsavond

Dit is de laatste vrijdagavond dat SSR-Leiden 114 jaar is. Aan de vooravond van haar verjaardag hoort er natuurlijk een groots feest te zijn om een nieuw tijdperk goed in te kunnen luiden! Na de mannen- en vrouwendag is het tijd om weer vanouds met het andere geslacht te djensen. Vanavond zal namelijk, om iedereen alvast in de feestsfeer te krijgen voor het festival, onze eigen huisband NeceSSaRy optreden. Zij zullen jullie alvast warm maken met fantastische, dansbare covers. Zij kennen de leden natuurlijk beter dan wie dan ook en weten welke muziek ze moeten spelen om het SSR-publiek he-le-maal loco te laten gaan. Ze beginnen om 22 uur met hun optreden dus wees er op tijd bij! Rond een uur of 12 zal de dixo aan gaan en zullen we nog tot in de diepe uurtjes doorgaan..

28 Okt

Herrie op de Markt

Op deze dag vieren wij ons Lustrum groots! De Lustrumcommissie organiseert Herrie op de Markt. De Garenmarkt, wel te verstaan. De 'Herrie' wordt verzorgd door Kraak & Smaak, de Handsome Poets, Kraantje Pappie, Bombay, de Hofnar en Feiertag. Om het feestje af te maken komen coverbands leuke hitjes spelen. Als je tussen het dansen door je energie aan moet vullen kan dat bij verscheidene food trucks die hun crêpes, broodjes vlees en koffie voor (bijna) SSR-prijzen aanbieden. Ludieke en interessante stands en kunstinstallaties staan verspreid over het terrein. Kortom, het wordt gewoon heel erg leuk. Tickets kosten 12,50 euro, maar als je Vriend van het Lustrum bent maar 10,00. Als je met je hele dispuut, huis of korrel komt ben je in het voordeel. Bij het kopen van tien tickets in één keer krijg je 20 gratis muntjes! Dat is inderdaad 20 gratis bier. Houd ook onze Facebook in de gaten, want daar worden regelmatig kortingsacties op gezet. Als je helemaal in een gezellige bui bent en ons wilt komen helpen, geef je dan op als vrijwilliger bij Marieke te Poele. Je zult rijkelijk beloond worden. De Lustrumcommissie heeft er al bijna anderhalf jaar zin in en jullie hopelijk ook. We zien je op de Garenmarkt!

Koop hier je kaarten 29 Okt